VIATGE XAMÀNIC. EL VIATGE INTERIOR

Aquest curs és un viatge al no ordinari, el camí del xaman és el camí del guerrer que busca el mestratge interior i el contacte amb la realitat darrere de les aparences, el contacte amb la Vida. A través de la utilització del so del tambor es desenvolupa la intuïció i la percepció internes, ajuda a entrar realitats paral·leles per trobar respostes a preguntes tant espirituals com quotidianes, aportant solucions, oferint sanació i permetent entrar en contacte amb mestres i guies.

 

Contingut:

  • Iniciació al xamanisme essencial.
  • Rituals de neteja i protecció.
  • La veu del tambor i els tres mons. El viatge xamànic com a eina terapèutica i del saber.
  • La veu del tambor per connectar amb l'Ésser. Coneixent i explorant el teu animal de poder. Connexió amb els guies.

És un curs eminentment pràctic, es realitzaran de cinc a set viatges en total i es podrà exposar en cercle, qui ho desitgi, les experiències del mateix, de manera que rebran guia personalitzada sobre la seva experiència i introducció a la sanació si el moment ho requereix.

A la finalització del curs es lliurarà un diploma d'acreditació.

 

Dades del curs:

Dia i hora: Consultar properes dates

Lloc: Esphera. Ctra. D'Olot, 75. Argelaguer (Girona)

Material: Pots portar el teu tambor xamànic encara que no és imprescindible per a la realització del curs (si portes el teu tambor quedarà ritualitzat). Portar una bena per als ulls, un llapis i una llibreta per apuntar qüestions personals importants dels viatges. S'aconsella portar menjar o comprar alguna cosa lleugera per la zona doncs només disposarem d'1 hora per dinar. S'entregarà un manual i material complementari.

Preu: 100 €. Per reservar plaça és imprescindible fer un ingrés de 40 € a descomptar del preu del curs, la resta es paga l’inici del mateix. Places molt limitades per garantir la qualitat de l'ensenyament.

 

Inscripció: Esphera - www.esphera.cat

bustia@elisabet.cat

Elisabet Fernández 680.178.807

 

 

gallery/xaman1
gallery/xaman2