gallery/elisabet - bioànima

per Elisabet Fernández

 

Teràpia integrada per sanació bioanímica, lectura bioanímica i acompanyament espiritual.

En què ens pot ajudar?

Cos: Augment de la salut física-corporal, alleugeriment o eliminació del dolor i la tensió, alliberament de traumes i malalties físiques, acompanyament en malalties debilitants com pal·liatiu o acompanyament en recuperació de la salut després de la seva pèrdua, trastorns nerviosos i del son.

Ment-emocions: Depressió, malenconia, estrès, ansietat, apatia, atacs de pànic, problemes conductuals, ira, pors, astènia, esgotament nerviós-emocional, addiccions.

Sistèmiques i d'informació anímica: Resolució de conflictes familiars, sensació de pertinença, canvi de creences limitants que ens afecten a la vida a la relació que tenim amb nosaltres mateixos, resolució de traumes i sanació de memòries de transgeneracional i de vides passades.

Espirituals: Manca de focus en la vida, manca de projecció, sensació de voler donar més d'un mateix però la vida no l'acompanya, ajuda a preguntes existencials, desig de trobar-se amb un mateix, aspiracions de viure la vida amb més coherència.

saber mes...

Contacte: bustia@elisabet.cat  -  680 178 807  (Teràpies també a distància a través d'Skype)

BioÀnima

gallery/cubo metatron 2

Lectura de Registres Akàshics

per Elisabet Fernández

Resposta a les preguntes per mitjà de l'Akasha

Contacte: bustia@elisabet.cat  -  680 178 807

Teràpia Craniosacral Biodinàmica

per Jordi Puigdevall

 

Tots els éssers tenim els nostres sistemes d'auto-regulació, que fan que ens mantinguem saludables, energètics i vitals. Si és així, com és que ens posem malalts? Per què ens sentim cansats o sense energia? Com és que tenim dolors? Això succeeix quan no ens donem l'espai i les condicions per que s'activin i actuïn aquests mecanismes d'auto-regulació: estem constantment actius i en alerta, amb estímuls externs o activitat mental permanent,i això fa que el nostre sistema no es pugui dedicar a nosaltres mateixos.

Una sessió de Craniosacral Biodinàmica és un temps on el terapeuta, amb lleugers contactes amb les mans sobre el cos de la persona i la seva presència plena, crea les condicions de seguretat i quietud adients per que el sistema nerviós es reguli, i és llavors quan s'activen els nostres sistemes de sanació. El terapeuta mai imposa res al sistema de la persona, el canvi prové de la nostra pròpia capacitat de acostar-nos a la salut.

La Teràpia Craniosacral Biodinàmica és tan suau i segura que és adient per a qualsevol edat, des de gent gran fins a nens o nadons, així com durant l’embaràs o el post part, després d'una operació o accident, o en condicions de fragilitat. Al ser una teràpia global i holística, és adient per tractar qualsevol problema de salut, sigui físic (dolors d'esquena,contractures, dolors articulars,...), emocional (estrès, angoixa, processos de canvi,...) o energètic. També pot ser útil com a complement a altres teràpies.

 

Contacte: craneobiodinamica@gmail.com – 606 040 235

gallery/jordi puigdevall - craniosacral