gallery/elisabet - bioànima

per Elisabet Fernández

 

Teràpia integrada per sanació bioanímica, lectura bioanímica i acompanyament espiritual.

En què ens pot ajudar?

Cos: Augment de la salut física-corporal, alleugeriment o eliminació del dolor i la tensió, alliberament de traumes i malalties físiques, acompanyament en malalties debilitants com pal·liatiu o acompanyament en recuperació de la salut després de la seva pèrdua, trastorns nerviosos i del son.

Ment-emocions: Depressió, malenconia, estrès, ansietat, apatia, atacs de pànic, problemes conductuals, ira, pors, astènia, esgotament nerviós-emocional, addiccions.

Sistèmiques i d'informació anímica: Resolució de conflictes familiars, sensació de pertinença, canvi de creences limitants que ens afecten a la vida a la relació que tenim amb nosaltres mateixos, resolució de traumes i sanació de memòries de transgeneracional i de vides passades.

Espirituals: Manca de focus en la vida, manca de projecció, sensació de voler donar més d'un mateix però la vida no l'acompanya, ajuda a preguntes existencials, desig de trobar-se amb un mateix, aspiracions de viure la vida amb més coherència.

saber mes...

Contacte: bustia@elisabet.cat  -  680 178 807  (Teràpies també a distància a través d'Skype)

BioÀnima

gallery/cubo metatron 2

Lectura de Registres Akàshics

per Elisabet Fernández

Resposta a les preguntes per mitjà de l'Akasha

Contacte: bustia@elisabet.cat  -  680 178 807

Teràpia Craniosacral Biodinàmica

per Jordi Puigdevall

 

Tots els éssers tenim els nostres sistemes d'auto-regulació, que fan que ens mantinguem saludables, energètics i vitals. Si és així, com és que ens posem malalts? Per què ens sentim cansats o sense energia? Com és que tenim dolors? Això succeeix quan no ens donem l'espai i les condicions per que s'activin i actuïn aquests mecanismes d'auto-regulació: estem constantment actius i en alerta, amb estímuls externs o activitat mental permanent,i això fa que el nostre sistema no es pugui dedicar a nosaltres mateixos.

Una sessió de Craniosacral Biodinàmica és un temps on el terapeuta, amb lleugers contactes amb les mans sobre el cos de la persona i la seva presència plena, crea les condicions de seguretat i quietud adients per que el sistema nerviós es reguli, i és llavors quan s'activen els nostres sistemes de sanació. El terapeuta mai imposa res al sistema de la persona, el canvi prové de la nostra pròpia capacitat de acostar-nos a la salut.

La Teràpia Craniosacral Biodinàmica és tan suau i segura que és adient per a qualsevol edat, des de gent gran fins a nens o nadons, així com durant l’embaràs o el post part, després d'una operació o accident, o en condicions de fragilitat. Al ser una teràpia global i holística, és adient per tractar qualsevol problema de salut, sigui físic (dolors d'esquena,contractures, dolors articulars,...), emocional (estrès, angoixa, processos de canvi,...) o energètic. També pot ser útil com a complement a altres teràpies.

 

Contacte: craneobiodinamica@gmail.com – 606 040 235

gallery/jordi puigdevall - craniosacral
gallery/eli - acupuntura

Acupuntura xinesa clàssica

per Elisabet Robles

 

Des de temps immemorial l’ésser humà ha buscat la manera de sanar les seves dolències físiques i emocionals.

La Medicina Xinesa es coneix des de fa més de 5.000 anys i encara continua vigent avui dia, donant resposta a tot tipus de malalties tant físiques com emocionals.

En el S. XXI, ja no patim dures condicions de vida, tenim tot el que necessitem a la nostra disposició; el nostre gran mal és el ritme de vida, les exigències professionals i personals que la societat i nosaltres mateixos ens imposem, i la manca de referents espirituals per marcar-nos pautes. En aquest context la Medicina Xinesa Clàssica té més vigència que mai.

La capacitat d’unificar tots els plans de l’ésser humà, físic, emocional, espiritual, i d’entendre com el nostre cos pot expressar-se en forma de patologia o dolor físic quan el que està malmès es un aspecte més subtil de l’ésser, fa que l’Acupuntura, com a eina de la Medicina xinesa, pugui respondre eficaçment en situacions en què la medicina occidental no ho aconsegueix.

En les meves sessions d’acupuntura, t’oferiré tot el coneixement de la medicina oriental que he adquirit en els 16 anys d’experiència i estudi amb els més prestigiosos mestres de la Medicina Xinesa i l’Acupuntura. La meva intenció durant el tractament serà millorar la patologia que t’afecta i donar-te eines per comprendre i pautes per no emmalaltir en un futur. En definitiva una mica més d’autoconeixement, que inclou connectar amb la part més profunda del teu ésser, el teu veritable «Jo», que pugna insistentment per expressar-se i no aconsegueix fer-se sentir.

 

Contacte: sauc.terapies@gmail.com– 609 742 819