gallery/desperta la consciència

Meditació amb bols de quars

A càrrec de: Dani Lorenzo

 

Els bols de quars produeixen una harmonització entre la seva vibració i la de la persona. El so afecta a tot l'individu d'una manera holística, equilibrant primer el cos energètic i els chakres i després netejant el camp auric.Les ones sonores produïdes pels bols provoquen un estat de relaxació similar a la pràctica de la meditació a llarg termini. En aquest estat relaxat induït pels bols, la ment guia la consciència en un viatge interior que dóna una sensació del que els mestres Zen anomenen "omplir-se amb buit". Aquest estat de buit ens dóna l'oportunitat de veure el món i nosaltres mateixos d'una manera diferent
 

TOTES LES PERSONES INSCRITES A L'ACTIVITAT TENEN UN DESCOMPTE DEL 10% EN LA COMPRA DE BOLS DE QUARS

 

1r i 3r dilluns de cada mes a les 19 h.

Preu: 10 €/mes  (7€/sessions indiv.)

bols de quars. un nou concepte de teràpia vibracional

Els bols de quars s'han convertit en una eina clau en l'ús terapèutic de la sanació vibracional. Quan un bol "canta", es desprèn un so clar molt semblant al d'una campana, però amb una ressonància vibracional pura, que ajuda a les persones, tant individualment com en grup a entrar en estats de relaxació profunds, sentir-se en benestar i enriquirir les meditacions.


Els bols de quars s'han utilitzat en les modalitats curatives des dels anys vuitanta i com a herència dels ancestrals bols tibetants, contruïts a partir de l'aleació de diversos metalls. Curiosament el seu origen esdevé quan els fabricants d'ordinadors feien servir bols de cristall de quars de silici de molt alta qualitat per fer xips de silici pur per a les seves computadores. Si els bols no eren prou precisos, eren rebutjats. Pel que sembla, algú en el camí cap al contenidor va descobrir que tenien uns sons purs i increïbles, i va deixar de llençar-los.

 

Des d'aleshores, s'han convertit en un vehicle d'enorme potencial per a aquells que treballen amb so i música en metodologies de sanació. I si bé tenen un so pur i ric, que es presta a estats de relaxació, benestar, pau interior profunda i estats meditatius, l'acoblament de la consciència i la intenció en el seu ús augmenta la seva eficàcia. Simplement, escoltant el so ric, pur i vibrant d'un bol, la majoria de les persones els troben profundament relaxants, rejovenidors, fins i tot capaços de fer aflorar emocions profundes. Mitjançant la utilització de tècniques de meditació, un terapèuta pot guiar el pacient a estats de claredat, alliberament emocional, equilibri dels xacres i molt més. Fins i tot, es poden utilitzar per transportar el destinatari a estats meditators profunds, desplaçaments xamànics a altres estats dimensionals, o bé a l'àmbit de la saviesa i la comprensió.

gallery/meditacio nadal
gallery/nadal 2017
gallery/bols taronja

Des de l'inici d'Esphera, setmanalment s'ofereixen sessions de relaxació amb bols de quars, en les quals es treballa la millora i l'equilibri dels nostres centres energètics, viatjant un per un pels set xacres principals del nostre cos, experimentant amb els sons binaurals, centrar-nos amb els nostres cossos, la personalitat, l'amor i l'espiritualitat.

Periòdicament es fan meditacions guiades amb l'acompanyament del so dels bols, per un treball de major profunditat.

Massatge vibracional amb bols de quars

gallery/bols web

Estirat/da còmodament a terra sobre un matalàs, amb un ambient de quietud i la intensitat de llum adequada. Envoltat/da de bols degudament distribuits segons la seva vibració, s'inicia la sessió durant la qual un per un s'equilibren els nostres centres energètics.

 

Cadascun dels bols emet amb una freqüència precisa que entra en ressonància amb cadascun dels nostres xacres i, a través de l'efecte potenciador del quars, regula i equilibra el seu funcionament. Quan dos o més bols sonen en harmonia el resultat és encara més consistent.

 

El so produït pels bols, transmet les ones i interactua directament amb l'agua que tenim per tot el nostre cos, i en particular amb les molècules de quars que tenim dins el nostre organisme, essent de major en proporció al cervell.

 

Durant el procés, podem experimentar efectes físics sobre el nostre cos, despertar d'emocions profundes o fins i tot visions i viatges astrals, que dependran del nostre estat físic, emocional i anímic. L'efecte del massatge ens equilibrarà, però també ens donarà senyals de quins són els nostres punts dèbils, quins són els aspectes que hem de treballar a la nostra vida i ens ajudarà a veure més clar quin és el nostre camí.

 

Concertar les sessions a: info@esphera.cat  /  649 120 701

Venda de bols de quars

L'ús personal dels bols de quars permet des de l'autosanació a través de l'equilibri dels cossos energètics a l'harmonització d'espais. La freqüència a la que vibra el bol centra l'efecte a una part del cos en concret, però aquesta és només una part, igual d'important és la intenció que hi posem, de manera que és posible tractar més enllà d'un xacra i arribar a quasi la totalitat del nostre cos si hi posem la nostra voluntat.

 

Els bols d'Esphera són fabricats amb el 99,9% de quars natural, les notes musicals depenen de la mida del bol. Per triar el bol recomanem provar el so prèviament, doncs cada persona sent més afinitat per una nota o una altra. Cada bol s'entrega amb informació sobre la seva afinació exacta (basada en l'escala terapèutica de 432Hz) i amb una fitxa tècnica amb instruccions per activar-los i els efectes que genera. En qualsevol cas, podem assessorar sobre les propietats de cadascun d'ells, així com quines combinacions són més harmòniques en el cas de disposar de dos o més bols.

 

Els bols es poden comprar abans o després de les meditacions dels dilluns a les 19 h. o concertant un altre moment a: info@esphera.cat  /  649 120 701

gallery/massatge bols

Diàmetre del bol

Notes aproximades

Preu (IVA inclòs)

15 cm

LA4 - SI4

120,00 €

17,5 cm

FA4 - SOL4

125,00 €

20 cm

MI4 - FA4

130,00 €

22,5 cm

RE4 - MI4

145,00 €

25 cm

DO4 - RE4

160,00 €

27,5 cm

SI3 - DO4

170,00 €

30 cm

SI3 - DO4

180,00 €

32,5 cm

LA3 - SI3

220,00 €

35 cm

SOL3 - LA3

230,00 €

40 cm

FA3 - SOL3

300,00 €

45 cm

MI3 - FA3

400,00 €

50 cm

DO3 - RE3

450,00 €

gallery/vitrina bols

El preu inclou una baqueta cilíndrica, una anella de goma i una fitxa tècnica

Diàmetre del bol

Notes aproximades

Preu (IVA inclòs)

12,5 cm

LA4 - SI4

160,00 €

15 cm

FA4 - SOL4

180,00 €

17,5 cm

RE4 - MI4

210,00 €

20 cm

DO4 - RE4

260,00 €

Diàmetre del bol

Notes aproximades

Preu (IVA inclòs)

12,5 cm

LA4 - SI4

225,00 €

15 cm

FA4 - SOL4

250,00 €

17,5 cm

RE4 - MI4

280,00 €

20 cm

DO4 - RE4

350,00 €

22,5 cm

SI3 - DO4

450,00 €

BOLS DE QUARS BLANCS (NEVATS)

BOLS DE QUARS TRANSPARENTS

BOLS DE QUARS AMB ACABAT OR, PLATÍ I IRISAT

gallery/imatge fitxes
gallery/hand-cursor-png-click-cursor-hand-icon-13