Què et pot aportar el sistema?

 

- Sanació i millora de la teva salut física.

- Pautes de vida saludable perquè les puguis adaptar a la teva vida.

- Millora de rendiment.

- Calma, harmonia i centre.

- Acompanyament emocional.

- Dissipació de confusió mental.

- Focus i direcció en la teva vida.

- Retrobament amb parts de tu mateix que et proporcionen sentiment d '"estar a casa"

- Guia en moments de canvi.

- Pau i comprensió del sistema familiar i de relacions: pares-fills, parella, avis-néts, amics, relacions laborals ...

- Nova informació sobre la teva missió de vida, el teu camí personal.

- Pautes de connexió amb el seu Ésser.

- Rutes indicades cap a una vida en coherència amb la teva essència.

- Respostes diverses a preguntes que t’inquietin.

 

Què ajudem a resoldre o acompanyem a través del sistema?

 

Cos: Augment de la salut física-corporal, alleugeriment o eliminació del dolor i la tensió, alliberament de traumes i malalties físiques, acompanyament en malalties debilitants com pal·liatiu o acompanyament en recuperació de la salut després de la seva pèrdua, trastorns nerviosos i del son.

Ment-emocions: Depressió, malenconia, estrès, ansietat, apatia, atacs de pànic, problemes conductuals, ira, pors, astènia, esgotament nerviós-emocional, addiccions.

Sistèmiques i d'informació anímica: Resolució de conflictes familiars, sensació de pertinença, canvi de creences limitants que ens afecten a la vida a la relació que tenim amb nosaltres mateixos, resolució de traumes i sanació de memòries de transgeneracional i de vides passades.

Espirituals: Manca de focus en la vida, manca de projecció, sensació de voler donar més d'un mateix però la vida no l'acompanya, ajuda a preguntes existencials, desig de trobar-se amb un mateix, aspiracions de viure la vida amb més coherència.

De vida: Acompanyament en moments de canvis durs, bruscs o amb desig de no arrossegar problemes anteriors a la nova etapa, acompanyament en moments de desestructuració familiar, dol, crisis personals d'identitat.

 

En què es basa BioÀnima?

 

Té la seva arrel en la vida en sí mateixa dins i fora de l'home i la seva relació entre tots dos. Dins d'aquest sistema s'observen les parts energètiques d'informació tant dins de l'ésser humà com fora d'ell, és en aquesta interacció entre dins i fora que es produeixen sovint dissonàncies traduïdes al nostre llenguatge com problemes: malalties o dolències físiques, problemes emocionals-mentals com ara malenconia, depressió, enutjos recurrents, apatia, confusió, frustració, estrès, esgotament mental, etc .; o problemes amb la relació entre nosaltres i la vida (problemes d'índole espiritual), problemes a nivell familiar, inadequada adaptació a l'entorn, problemes a la feina, falta de sentit a la vida, sensació de buit existencial...

Amb el sistema BioÀnima observem tots aquests processos i la relació absoluta entre l'home i el seu entorn ja que la persona a més de ser la suma de les parts físiques i subtils és també la vida que l'envolta, sense cap tipus de divisió entre ells. Tractem totes les dissonàncies que sorgeixen a través dels tres pilars bàsics del sistema:

- La sanació BioAnímica

- La lectura BioAnímica

- La guia o acompanyament de l'Ésser

La sanació BioÁnimica segueix els conceptes de l'home holístic i la seva "no separació" amb la Vida mateixa, a partir d'aquesta visió adaptem diversos mètodes terapèutics per ajudar a la dissolució de les formes dissonants i que el pur i real, l'harmonia física, emocional , mental i de registres molt més subtils tornin a l'estat harmònic natural de la persona. Els mètodes que utilitzem i que donen vida a la sanació BioAnímica són els següents: Sanació xamànica, sanació per arquetips, a través de la geometria sagrada i sanació d'informació a través dels registres Akàshics.

La lectura BioAnímica es basa en donar les respostes necessàries que la persona busca des d'una perspectiva saludable, harmoniosa i de creixement, respondre allò que és útil per a la persona i que ajuda a la resolució d'un conflicte i l'amplitud de mires, treballant amb noves perspectives. Els mètodes que utilitzem per a la lectura són els següents: Lectura d'aura i chakres, viatge xamànic, lectura de registres Akàshics i canalització dels guies.

 

La guia o acompanyament de l'Ésser:

 

L'home i la Vida en comunió i interacció, sense dissonàncies, donen per resultat una persona que viu en l'Ésser, en l'ara, present i que vibra amb una obra harmònica externa, fluint amb la vida, alineat amb la il·lusió, l'entusiasme i l'acceptació.

Ajudem a les persones a través del seu camí personal cap a l’Ésser a través de la sanació bioanímica, la lectura i un seguiment més exhaustiu, aquí la persona aprèn a realitzar moltes altres activitats, exposades en consulta, que l'ajuden a viure en el present des de l'acceptació i l'entusiasme.