gallery/viatge xamànic genèric

A càrrec de: Elisabet Fernández

El camí del xaman és el camí del guerrer que busca el mestratge interior i el contacte amb la realitat darrere de les aparences, el contacte amb la Vida. A través de la utilització del so del tambor es desenvolupa la intuïció i la percepció internes, ajuda a entrar realitats paral·leles per trobar respostes a preguntes tant espirituals com quotidianes, aportant solucions, oferint sanació i permetent entrar en contacte amb mestres i guies.

més informació

Data: 30 de juny de 2018 al Centre Ekilibra't (Mataró) - Nivell 1

Preu: 100 € (material inclòs)

Inscripcions: bustia@elisabet.cat  - 680 178 807

Viatge xamànic. El viatge interior

gallery/marta - diàlegs

Diàlegs amb el color

A càrrec de: Marta Such

Amb aquestes trobades vàrem empendre un camí artístic de recerca i autoconeixement, en el quan aprendrem a establir un vincle profund entre nosaltres i el color per tal que aquests ens revelin els seus secrets.

Per començar no és necessari cap nivell tècnic artístic, tan sols l'interès, lliure de prejudicis de conéixer i viure l'íntima naturalesa dels colors.
 

Consultar properes dates.

Preu: 50 €

Inscripcions: info@esphera.cat  -  972 687 022  -  649 120 701

gallery/meditació bols

Meditació amb bols de quars

A càrrec de: Dani Lorenzo

Els bols de quars produeixen una harmonització entre la seva vibració i la de la persona. El so afecta a tot l'individu d'una manera holística, equilibrant primer el cos energètic i els chakres i després netejant el camp auric.Les ones sonores produïdes pels bols provoquen un estat de relaxació similar a la pràctica de la meditació a llarg termini. En aquest estat relaxat induït pels bols, la ment guia la consciència en un viatge interior que dóna una sensació del que els mestres Zen anomenen "omplir-se amb buit". Aquest estat de buit ens dóna l'oportunitat de veure el món i nosaltres mateixos d'una manera diferent
 

Tots les dilluns a les 19 h.

Preu: entrada lliure amb aportació voluntària

gallery/akashics didac 3r

Formació de Registres Akàshics

A càrrec de: Dídac Mercader Serra (Nirahbé)

En aquesta formació s'ensenyarà com canalitzar i accedir als Registres Akàshics. Els Registres Akàshics és un espai etèric on hi ha tota la informació de la nostra Ànima i de tots els Éssers. També resideix tot el Coneixement Ancestral de la Terra i Còsmic de tot l'Univers. Durant la formació s'ensenyarà a llegir els registres propis, els d'altres persones, llocs, situacions i animals-vegetals-minerals.

més informació

Consultar properes dates

Preu: Primer nivell 120 €  /  Segon nivell 140 €  /  Tercer nivell 160 €

Inscripcions: info@esphera.cat - 649 120 701