gallery/viatge xamànic genèric

A càrrec de: Elisabet Fernández

El camí del xaman és el camí del guerrer que busca el mestratge interior i el contacte amb la realitat darrere de les aparences, el contacte amb la Vida. A través de la utilització del so del tambor es desenvolupa la intuïció i la percepció internes, ajuda a entrar realitats paral·leles per trobar respostes a preguntes tant espirituals com quotidianes, aportant solucions, oferint sanació i permetent entrar en contacte amb mestres i guies.

més informació

Consultar properes dates

Preu: 100 € (material inclòs)

Inscripcions: bustia@elisabet.cat  - 680 178 807

Viatge xamànic. El viatge interior

gallery/cuina viva i saludable

Tallers de cuina viva i saludable

A càrrec de: Pili Ferrer

Tallers de Cuina Viva que mostren una forma d'alimentar-nos més conscient, més saludable, que ens aporta més energia i vitalitat millorant  la salut i l'equilibri nostre i del planeta.

Es basa en una alimentació neta, natural i respectuosa amb productes frescos, de proximitat, ecològics i de temporada. Incloent tècniques culinàries i receptes d'una forma fàcil, pràctica i divertida amb ingredients nutritius, energètics, de colors, vibrants i molt apetitosos.

Afegim a la seva elaboració l'ingredient principal i imprescindible que és l'Amor.

 

Consultar properes dates

Preu: Gratuït. Cal reservar plaça a: info@esphera.cat  -  972 687 022  -  649 120 701

gallery/desperta la consciència

Desperta la consciència

A càrrec de: Dani Lorenzo i Elisabet Fernàndez

Els bols de quars produeixen una harmonització entre la seva vibració i la de la persona. El so afecta a tot l'individu d'una manera holística, equilibrant primer el cos energètic i els chakres i després netejant el camp auric.Les ones sonores produïdes pels bols provoquen un estat de relaxació similar a la pràctica de la meditació a llarg termini. En aquest estat relaxat induït pels bols, la ment guia la consciència en un viatge interior que dóna una sensació del que els mestres Zen anomenen "omplir-se amb buit". Aquest estat de buit ens dóna l'oportunitat de veure el món i nosaltres mateixos d'una manera diferent
 

Tots els dilluns a les 19 h.

Preu: 20 €/mes  (7 €/sessió independent)

gallery/zona de risc - jo sóc - tardor

Jo sóc

A càrrec de: Zona de risc

Una experiència de meditació interna, poètica amb música original a les mans i el cor de Subi a la Guitarra acompanyada de la veu d'Esther sentint i recitant Decrets del Llibre d'Or de Saint Germain en Català.

Durada aproximada d'una hora en el temps. Sent un ara, l'etern.

Porta roba còmoda. Es pot estar en posició de meditació a terra, en una cadira o estirat, també es pot viure aquesta experiència des del moviment lliure, respectant l'espai vital de cada u.

 

Consultar properes dates

Preu: Taquilla inversa